RKK Apostolische brief

Uit Kerkelijke documentatie van de RKK Apostolische brief over de heiliging van de zondag. Boekje een twee een Jaargang 26 nr. 9/10 18 december 1989 van Johannus Paulus II.
Te bestellen via 030 -2326909

Dan kunt u het zelf lezen, hoe en waardoor de zondag onterecht is ontstaan!!!!

3 gedachten over “RKK Apostolische brief”

 1. Ik meen dat Daniël 7:25 het reeds vermeld dat het zou gaan gebeuren. En in de eindtijd zal het nog erger worden.
  Petrus als rots terwijl Jezus, Bijbels de Rots is. Dit te horen van EO en RKK in het spektakel te Groningen.
  Ook nu schreeuwt niemand dat je Jezus moet vrijlaten.
  Een teken aan de wand. En Obama ook samen met Rome.
  Islam en God samen????
  Met vr. gr.
  Marten

  1. Marten, ik heb het spektakel in Groningen niet gezien maar als ik lees dat men Petrus de rots heeft genoemd vraag ik mij af of dat te maken had met zijn naam? Hij heet eigenlijk Semeon of Simon in het Nederlands en werd door Jezus de steen genoemd wat weer vertaald werd met Kefas in het Grieks. In het Nederlands is het Petrus…betekent dus steen / rots. Misschien dat men het zo bedoeld heeft?

   @@@@ Weet ik niet. Jezus zegt ; Op deze Petra zal ik, ik pak de tekst er bij. 1Co 10:4 en dronken allemaal dezelfde geestelijke drank. Ze dronken uit de geestelijke rots die hen volgde–en die rots was Christus.
   Dus niet Petrus maar Jezus is de Rots. Daar heeft Rome het bewust verkeerd.

   Met vr. gr.
   Marten Dek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.