Doop van Jezus

In mijn getuigenis kunt u lezen wat de doop van God uit is. Besprenkelen is geen doop, hoe echt je het ook meent. Toch liet ik mij zo ooit dopen. Een valse doop!!!! God liet mij zien, en ik wil het jullie graag laten zien, wat de doop van God is. En dat is en was de mooiste dag uit mijn gehele leven. Ben 74 jaar. Jezus is immers ons voorbeeld. Jezus liet ons immers zien wat de doop is. Doop is door het water heen. En elke andere doop is niet van God uit. Moet je je nu laten herdopen? Neen dat kan niet, want je bent niet gedoopt. Besprenkelen is geen doop. Het is een door mensen verzonnen doop.

Eerst zul je geloofd hebben en daarna gedoopt zijn.
Kinderdoop is dus ook vals. Je kunt wel je kind opdragen aan God, en daar is geen water bij nodig, maar een gebed.
Net als de zondag een verzonnen dag van Rust is.
God schonk ons de Sabbat, en dat is de zevende Dag.
De zondag is de eerste dag die God schiep.
De Bijbel is daar heel Duidelijk in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *