Onschendbaar willen zijn

tweemaal schreef ik onderstaand, en tweemaal plots verdwenen.!!!!

==================

Maar eerst trap gelopen haring met Elsa gegeten, fiets gehaald rijdt weer als net gekocht. Boodschappen gedaan tukkie in de middag, heerlijk gegeten.!!!!

=======================

Schrik niet wat je nu leest.!!!!

Ik wil minister worden, ik wil onschendbaar worden.!!!! Iemand mogen doden en miljoenen achterover mogen drukken, (Argentinië), veroordeeld en niet opgepakt kunnen worden.!!!! Wie wil dat nu niet.!!!!

Wat kan het dan nog schelen dat je een foetus in de Rotterdamse wateren ziet drijven.!!!! Is toch niet mijn zaak.!!!! Toch.????

Je bent immers baas in eigen buik.!!!! Kun je het ook weggooien als het uit je eigen buik komt.!!!! Toch.???? Als je onschendbaar bent helemaal.!!!! Toch.????

Sinterklaas en verjaardag mag van vele geloven niet, maar als je onschendbaar bent.???? Kerst mag weer wel ook al is dat één van de grootste leugens.!!!! Maar als je onschendbaar bent weer wel.!!!! Toch.????

Zondag mijn stokpaardje, wat een oen ben ik om te beweren dat het een foute dag is.!!!! Toch.???? Was ik nou maar een minister.!!!! Onschendbaar.!!!! Toch.???? Dan is liegen ook ongevaarlijk.!!!! Toch.????

Kinderen van 12/13 jaar die met velen in een verkeerd lichaam geboren worden, wat maakt het uit als je onschendbaar bent.!!!! En het klimaat gaan wij met onze onschendbaarheid wel even zelf opkalefateren naar beter.!!!! Toch.????

Moet je wel eerst even minister worden natuurlijk.!!!! Die weten het ook beter.!!!! Toch.????

Ook journalisten die opsmukken net als voorgangers die gewoon kunnen liegen, wat heerlijk als je dan onschendbaar bent.!!!! Toch.????

Ik ga het even aan God vragen of ik bij Hem eerste minister mag worden.????

=================================

Zijn antwoord.!!!!

Zie jij dan niet hoe Mijn eerste minister dat ook gedacht heeft.!!!! Hoe hij als morgenster een pupil van mij was.!!!! Hoe hij naar de volle macht wilde grijpen.!!!! Hoe Ik hem uit de hemel naar de aarde verbannen heb.!!!!

Hoe hij, nu satan genoemd, meent dat hij onschendbaar is.!!!! Dat hij meent Rome als zijn helpers en alle Zondagsvierders daarbij ook in zijn macht heeft.!!!!

=================================

Ja Heer ik weet het en daarom schreef ik dit. Mensen hun ogen openen, dat wij zonder U totaal nergens toe in staat zijn.!!!! Allemaal ijdelheid dat Prediker ons leerde.!!!! Wie de kleinste is in de hemel, hij is, is groter dan de grootste op aarde.!!!! Dank zij U ben ik onschendbaar, alleen door uw Kracht die mij van satan bevrijd heeft.!!!!

Heer ik vraag het vele malen aan U, geef mij Uw Kracht tot aan de komst van Jezus en met Uw Genade weet ik dat ik mee ga als Uw Zoon ons komt halen voor de eerste duizend jaar.!!!! AMEN.

Met vr. gr.

Marten Dek

Oorzaken, de meeste mensen hebben God dood verklaard en maken hun eigen regels, of nemen die over van Mensen.!!!!

Matheus 15:9 Tevergeefs eren zij Mij, omdat zij leringen leren, die geboden van mensen zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *