Ramp MH 17

Triest in één woord.
Maar nog triester dat overheden over de ruggen van mensen heen leugens verspreiden en elkaar betichten van elkaar in de weg te zitten betreffende hulp om alles in orde te maken voor zover mogelijk.
Mijn vraag is hoe komen er ze snel zoveel lichamen in de koelwagens en door wie???? Daar hoor ik niets over.
Timmermans slaat met zijn vuist op tafel als de separatisten niet meewerken. Maar was dat wel zo?
Timmermans slaat niet met de vuist op tafel als Kief begint te bombarderen terwijl er een bestand zou moeten zijn van beide zijden.
Waarom beweerde Kief dat het luchtruim veilig was, terwijl al veel vliegtuigen er niet meer overheen wilden vliegen. Waarom vloog de MH17 er nog wel over terwijl ook bekent was dat het onveilig was. Ja dat kost per persoon extra geld.
Men verwijt Poetin dat hij wapentuig aanvoert naar de separatisten. Maar verwijten niet ons zelf, dat wij al veel wapentuig instaleren in Kief, en misschien ook al aan Kief geven.
Dat wij niet via praten willen weten wat de Oekraïne wil. Dat zou moeten worden besproken door Rusland en Europa. Beiden hebben belang bij de Oekraïne en beschimpen elkaar van machtsmisbruik.
De oorlog ligt nu op de loer. Waarom? Daarom!!!! Oekraïne heeft een enorme voorraad aan mineralen, onder andere de grootste … OEKRAINE Economie | Landenweb.net www.landenweb.net/oekraine/economie/
Oekraïne is voor zowel olie als voor gas en belangrijk transitland.
Dit gezegd hebbende kunt u zelf uw conclusie trekken. En ook waarom wij straks weer de dupe mogen zijn.
Met vr. gr.
Marten Dek.

4 gedachten over “Ramp MH 17”

 1. mooi stukje…
  ik ga ook even slapen,en als mijn god het toestaat,morgen ook weer ontwaken,en weer aan het werk…

  het ga je goed.

  1. Ha, abdullah, Mag ik nog Henk zeggen?
   Vertel eens hoe het gaat bij jou.
   Hier is alles wel.
   Ga vanavond naar Haringen, het wad op en zondag weer terug. Zeilen.
   Ik heb het helemaal naar mijn zin. Alles zit mee op RWS na.
   Dat wil zeggen ik win elk proces tot nu toe en de laatste is dat ik mogelijk ook het kanaal weer in mag.
   We hebben net vrijheid gevierd, maar wat dat betekend is bij RWS niet zo erg bekend.
   Ik ga in Juli pas echt varen met mijn schip.
   In Juni wordt ik aan staar geopereerd. Krijg lenzen, dat ik weer geen bril hoef te dragen. Met controles gaat dat een maand duren.
   Wens ik jou ook alle goeds toe.
   Marten

 2. En toen kwam Frankrijk. Cartoonisten hebben het niet over zichzelf uitgeroepen.
  Respect zegt Rutte met de meute mee.
  Rutte vergeet dat deze moslims niet onze zeden en gebruiken hebben. Wij willen niet meedenken in hun termen. Maar wel respectloos cartoons plaatsen die hen heel diep in het hart raakt. Vrijheid van meningsuiting heet dat. Moet je er om lachen???? dat de pope een klein kind penetreert? Dat Marie le Pen als een hoer gecartoond neergezet word????
  Welk beschaafd mens kan dat plaatsen. Jezus en God op de hak genomen wordt???? Wat een respect voor je medemens zeg. Als dat allemaal toegestaan is, dan zijn wij wel erg van de pot gerukt.
  Natuurlijk veroordeel ik deze moordpartijen. Je zal maar als moslim zo opgegroeid zijn. Hoe zou jij reageren????

  MH 17. Als ik een nabestaande was, en dat zal vast nog wel gebeuren, zou ik de staat Nederland aanklagen van dood door schuld. Net als ik probeer te doen met de vijf doden uit de doofpot te halen die RWS op haar geweten heeft.
  Ik heb ver van te voren RWS gewaarschuwd voor het gevaar.
  Oekraïne heeft onze regering op tijd gewaarschuwd voor het gevaar. Nee er was geen aanleiding om de vliegtuigmaatschappijen te waarschuwen. Ach een paar honderd doden. En dat door intelligente mensen als onze regeerders. Dit is een onvergefelijke fout. En met een stalen gezicht zeggen dat die noodzaak er niet was. Het ene na het andere luchtvaartuig werd neergeschoten. En er was geen noodzaak. Kunnen wij nog wel ergens op vertrouwen????
  Dit wil ik even kwijt. Ga nu weer slapen.
  Met vr. gr.
  Marten Dek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *